Cerita kita

Merupakan jenama perintis dalam penyelesaian tidur dan tidur, reputasi dan pencapaian SweetDream dengan rendah hati berakar pada aspirasi dan pandangan jauh pengasas, Encik Tan Yok Chin 41 tahun sebelumnya

Pada tahun 1978, Mr.Tan menjadi yang pertama di Malaysia untuk mengimport mesin spring coil dari Switzerland dan SweetDream Corporation Industrial Sdn. Bhd. Didirikan dengan tepat untuk mengeluarkan tilam spring.

Hari ini, jenama nombor 1. Tempat Tidur Solusi Malaysia telah memperluas jangkauannya di atas dan di luar. Dengan kehadiran di lebih dari 20 negara di seluruh dunia, dan dengan rangkaian produk tempat tidur revolusioner yang luas, SweetDream telah mendapat reputasi sebagai Jenama Antarabangsa Premium.

Kami sangat komited terhadap kualiti dan inovasi teknologi tidur.

Membangun pusat Penyelidikan dan Pembangunan berjuta-juta Ringgit hanyalah permulaan. Begitu juga pelaburannya yang besar dalam teknologi Hijau dan komitmen yang teguh untuk tujuan mesra alam.

SweetDream terus meningkatkan bar untuk memenuhi aspirasi dan inspirasi progresifnya yang terus berkembang. Kesungguhannya untuk penyelesaian tidur dan dedikasi terhadap alam sekitar menjadikan SweetDream jenama yang benar-benar luar biasa dan Pengeluar Mesra Iklim.

×